Alis Danmarkshistorie - Ali Aminali - Bog

Alis Danmarkshistorie - Ali Aminali - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,4 MB
FILNAVN
Alis Danmarkshistorie - Ali Aminali - Bog.pdf
ISBN
4664446474682

BESKRIVELSE

Meget god og let at læse. Kan kun anbefale bogen, giver indsigt i hvordan vi fejler i forhold til at integrere flygtninge eller hvad vi burde gøre.Virkelig interessant bog som man kan læse igen, igen.

Efter en tryg opvækst i Ålsgårde uddannede han sig til socialrådgiver og har siden 2014 arbejdet med integration og beskæftigelse i Aarhus og Silkeborg. Det fik Ali og jeg under tilblivelsen af 'Alis Danmarkshistorie', og ind i mellem har jeg siddet med en klump i halsen, når Ali fortalte, og jeg skrev ned. Ali Aminali stammer fra Iran og kom til Danmark som femårig.

Herunder kan du finde en lang række artikler om Danmarks historie. Gennem underemnerne kan du klikke dig videre til artikler om krige og konger, om... Mal:Danmarks historie.

RELATEREDE BØGER