Proletar - Arne Herløv Petersen - Bog

Proletar - Arne Herløv Petersen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,56 MB
FILNAVN
Proletar - Arne Herløv Petersen - Bog.pdf
ISBN
8490728999586

BESKRIVELSE

En fascinerende samling af uddrag fra bøger om det daværende samfunds absolutte bund. Genrebetegnelsen "rædselsrealisme" er meget præcis. Er lige blevet færdig med "Spild" af Carl Hansen Fahlberg. Den er svær at slippe, både på grund ad de forfærdelige skæbner, der alle styrer direkte mod større elendighed og sluttelig død, og på grund af det meget realistiske sprog, romanen er skrevet i. Bogen er i sig selv et studie i Proletarjargon fra o. 1900.Det daværende samfund forstår ikke, hvordan man kan prøve at få unge mennesker fra kriminelle miljøer på ret køl. Vi hører i dag, at de fattige bliver fattigere og de rige rigere. Vores politikere af i dag burde tvangsindlægges til at læse nogle proletarromaner fra den tid for at se, hvor galt det kan gå.Jeg ville se frem til en samling mere af samme slags fra Arne Herløv Petersens side. Jeg ville være en af de første købere.Jørgen PetersenSlettebjergvej 194295 Stenlille

Arne Herløv Petersen. I en stjernes fjerne kerne blev vi til vi er skabt af supernova-stjernestøv og min hjerne vil så gerne af det spil suge kosmisk kraft fra stjernetræets løv. Mai-Britt Herløv Petersen.

Start by marking "Proletar : danske proletarromaner 1896-1912" as Want to Read Arne Herløv Petersen (født 14. marts 1943 i København) er en dansk forfatter og oversætter.

RELATEREDE BØGER