Abduktiv Undervisning Og Læring - Martin Holmgaard Laursen - Bog

Abduktiv Undervisning Og Læring - Martin Holmgaard Laursen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,4 MB
FILNAVN
Abduktiv Undervisning Og Læring - Martin Holmgaard Laursen - Bog.pdf
ISBN
5440044570909

BESKRIVELSE

none

at udvikle og designe læreprocesser og uddannelsesforløb. Du lærer at tilrettelægge og gennemføre undervisning for forskellige målgrupper, og du kommer til at arbejde teoretisk og praktisk med områder som fx læringsteori, pædagogik, organisationer og globalisering. Som færdiguddannet kan du bl.a.

forklare hvordan mennesker lærer og utvikler seg i samspill med andre og i institusjoner som barnehage og skole. analysere hvordan kulturelle ressurser og redskaper brukes pedagogisk i oppvekst og arbeidsliv. bog-standard comprehensive school. Med en bachelor i rådgivning og voksnes læring får du kompetanse til å forstå lærings- og utviklingsprosesser.

RELATEREDE BØGER