Facilitering - Ib Ravn - Bog

Facilitering - Ib Ravn - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,62 MB
FILNAVN
Facilitering - Ib Ravn - Bog.pdf
ISBN
7819708654396

BESKRIVELSE

Mega fint bog

40 konkrete teknikker til mødefacilitering efterfølges af et historisk og teoretisk afsnit, der sætter møder og facilitering ind i et hu-manvidenskabeligt perspektiv. Hvad er en e-bog? Hvordan bliver min e-bog leveret? Hvordan læser jeg en e-bog? Hvordan er det med e-bøger og kopiering? Hvornår modtager jeg min bestilling? Jeg har ikke modtaget min bestilling? Pakker I bøger ind som gave? Hvad betyder ekspeditionsgebyr? Jeg har fortrudt mit køb Ib Ravn og Vibeke Petersen. ...

og lektor ved Aarhus Universitet (Emdrup campus), hvor han forsker i facilitering af videnprocesser. Læs interview med Ib Ravn i Dagbladenes Bureau Besøg LinkedIn-netværket Danske Facilitatorer Besøg DPU's site om forskning i facilitering Artiklen er uddrag fra bogen Facilitering: Ledelse af møder der skaber værdi og mening, som Ib Ravn har forfattet.Bogen er bl.a.

RELATEREDE BØGER