Erstatning Inden For Sundhedsvæsenet - Peter Jakobsen - Bog

Erstatning Inden For Sundhedsvæsenet - Peter Jakobsen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,1 MB
FILNAVN
Erstatning Inden For Sundhedsvæsenet - Peter Jakobsen - Bog.pdf
ISBN
6313972072168

BESKRIVELSE

none

juli 1992. Hensikten med loven var å sikre pasientenes muligheter for å få tilkjent erstatning for skader som følge av behandling på Danmarks sykehus. Det er dårligt nyt for de patienter, som pga fejlbehandling i sundhedsvæsenet har fået ødelagt deres liv i større eller mindre grad.

Som udgangspunkt ikke - kun såfremt der er tale om en skade opstået i forbindelse med en behandling, hvor patienten ikke har givet samtykke, da dette er... En gennemgang af reglerne for erstatning inden for sundhedsvæsenet, både for behandlingsskader og lægemiddelskader. Udover en beskrivelse af udviklingen i patientforsikringsordningen giver bogen desuden en række eksempler på den praksis, der har udviklet sig siden ordningens start i 1992. Osta kirja Erstatning inden for sundhedsvæsenet (ISBN 9788761922786) osoitteesta Adlibris.fi.

RELATEREDE BØGER