Kim Larsen - Et Livs Sange - Erik Jensen - Bog

Kim Larsen - Et Livs Sange - Erik Jensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,1 MB
FILNAVN
Kim Larsen - Et Livs Sange - Erik Jensen - Bog.pdf
ISBN
3898850279432

BESKRIVELSE

Spændende tider. Det her bliver en god gennemgang, men glæder mig endnu mere til Bellami bogen.

Det er en bog om det univers, de personligheder og det Danmark, der er vokset ud af de omkring 500 sange, som Kim Larsen nåede at indspille. Erik Larsen, Europa-korrespondent og mangeårige musikskribent hos Politiken, har fulgt Kim Larsen og udkommer den 13. september med bogen 'Kim Larsen - Et Livs Sange'.

Fra dengang tressernes drømmeflip blev afløst af 1970'ernes benhårde socialrealisme og frem til 2010'erne... I Kim Larsen - et livs sangedykker Erik Jensen, Politikens mangeårige musikskribent, ned i de Kim Larsen-sange, der har været danskernes lydtapet igennem fem årtier. Fra dengang tressernes drømmeflipblev afløst af 1970'ernes benhårde socialrealismeog frem til 2010'erne... Et livs sange.

RELATEREDE BØGER