Endorfino - Jg Gylling - Bog

Endorfino - Jg Gylling - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,42 MB
FILNAVN
Endorfino - Jg Gylling - Bog.pdf
ISBN
9365649342324

BESKRIVELSE

Historien om en families hvis liv er topstyret af statens reglementer om sundhed er intet mindre end en øjenåbner. Der er hvert øjeblik nye tiltag i retning af det samfund, der beskrives i Endorfino, men fordi det sker så glidende, kan det være svært at få øje på den store sammenhæng. Dystopien Endorfino maler et knivskarpt billede af det samfund vi vil få, hvis ikke der ændres kurs, og det er ikke et samfund, jeg har lyst til at være en del af og slet ikke et samfund, jeg har lyst til at give videre til mine børn. Endorfino har fået mig til at se anderledes på de små ændringer og justeringer, som hele tiden dukker op omkring os, og jeg er blevet meget mere opmærksom på, at det er galt. Læs Endorfino og få en læseoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Boganmeldelser · Endorfino . JG Gylling Vær den første til at anmelde bogen Skriv en boganmeldelse & VIND .

180 sider. I samfundssatiren Endorfino møder vi Lise og Martin og deres fire børn i en nær fremtid, hvor træning og sundhed ikke længere er et personligt valg. Køb Endorfino af JG Gylling som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen.

RELATEREDE BØGER