Mediernes Møgkællinger - Susanne Staun - Bog

Mediernes Møgkællinger - Susanne Staun - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,60 MB
FILNAVN
Mediernes Møgkællinger - Susanne Staun - Bog.pdf
ISBN
7386214414971

BESKRIVELSE

Meger meget meget vigtig bog. Håber den virkelig går over i historien. Så er vi nemlig på vej mod bedre tider for danske børn - og voldsramte kvinder.

Hvis denne bog ikke er noget for dig, kan du benytte kategorierne nedenfor til at finde andre titler. Medierne ses som en vigtig brik i et åbent, demokratisk samfund kaldes 'den fjerde statsmagt' fordi de supplerer de tre officielle statsmagter: den lovgivende, den Mediernes rolle i det danske demokrati. Hvilken rolle spiller medierne i et demokrati? Journalistikken har en vigtig funktion i et demokrati. Susanne Staun er uden sammenligning den højest respekterede krimiforfatter i Danmark.

Susanne Staun taler med Mette Fugl om sin bog "Mediernes møgkællinger" (Gyldendal), hvori hun belyser medievirkelighed og propaganda. 'Mediernes møgkællinger - magt, myter og misinformation' af Susanne Staun.

RELATEREDE BØGER