Den Store Tech Revolution - Christina Boutrup - Bog

Den Store Tech Revolution - Christina Boutrup - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,66 MB
FILNAVN
Den Store Tech Revolution - Christina Boutrup - Bog.pdf
ISBN
3641874774998

BESKRIVELSE

none

Inden længe vil man måske Det er en floskel at 'hvis du kun skulle læse en bog, så ...' - fordi du selvfølgelig skal læse meget end en bog -, men den 'Jeg holder med Kina, Kina... Christina Boutrup er udkommet med sin seneste bog, Den Store Tech Revolution, der giver et bud på, hvordan Kina kommer til og i høj grad allerede er i gang med at forme vores fælles fremtid. For Kina er langt længere fremme i den teknologiske udvikling, end vi går og forholder os til i den vestlige... Download: Den store tech-revolution Ebook Free (PDF, ePub, Mobi) by Christina Boutrup.

Journalist og Kina-analytiker. Christina Boutrup er uddannet journalist og har beskæftiget sig indgående med Kina siden 2004, blandt andet som Asien-korrespondent for Berlingske og som vært for radio- og tv-programmer om Riget i Midten. In her most recent book "Den store Tech Revolution - Sådan former Kina vores fremtid" (The Big Tech Revolution - How China is Shaping Our Future) Christina Boutrup notes that Chinese companies typically do not do the inventing themselves. Den store tech-revolution med Christina Boutrup. Christina Boutrup is a leading China analyst and former correspondent.

RELATEREDE BØGER