Dramaer - Henrik Ibsen - Bog

Dramaer - Henrik Ibsen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,78 MB
FILNAVN
Dramaer - Henrik Ibsen - Bog.pdf
ISBN
6124679678497

BESKRIVELSE

none

Noras indre forestillinger og forventninger harmonerer ikke med omverdenens realiteter, og hun bliver nødsaget til at tage kampen op med livsløgnen ved ... I Dramaer er samlet seks af Henrik Ibsens bedste samtidsskuespil. Bogen udkommer i Rosinantes klassikerserie.

Han begejstrer sin eftertid. Ingen dramatiker ud over Shakespeare er mere spillet på alverdens teaterscener, men i modsætning til den store barde, skrev nordmanden Henrik Ibsen også sine stykker med henblik på bogsalg, og som sådan, som bøger, læses de i dag langt bedre end mange af de store romaner fra perioden. Dramaer (Bog, Hæftet, Dansk) Af: Henrik Ibsen I Dramaer er seks af Henrik Ibsens samtidsdramaer samlet: Et Dukkehjem, Gengangere, En Folkefiende, Fruen fra Havet, Hedda Gabler og Bygmester Solness - stykker, der har været svære at... Et dukkehjem er et af Ibsens mest læste og opførte dramaer.

RELATEREDE BØGER