Stoner - John Williams - Bog

Stoner - John Williams - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,95 MB
FILNAVN
Stoner - John Williams - Bog.pdf
ISBN
8876450421615

BESKRIVELSE

Stoner er efter min opfattelse ikke en "helt almindelig mand". Han er helt ualmindelig - en ener - en særling - en person udenfor historien.Men bogen om han er velskrevet og fængslende.Jes

- The New Yorker Stoner ist ein Roman des amerikanischen Autors John Williams, der 1965 erstmals gedruckt wurde, lange vergessen war, erst nach seiner Neuausgabe 2006 durch Edwin Frank in den NYRB Classics von der internationalen Kritik wahrgenommen wurde und sich danach auch zu einem Publikumserfolg entwickelte.. Der Roman spielt in der ersten Hälfte des 20.

Men litteraturens veje er uransagelige, og i løbet af de senere år er 'Stoner' kommet til ære og værdighed, hyldet af talrige forfattere og blev i 2013 kåret som årets bog af den engelske boghandlerkæde Waterstones. Stoner (bog) af forfatteren John Williams,Rachel Perkins | Lydbøger | William Stoner bliver i slutningen af det 19. århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA.

RELATEREDE BØGER