Nordens Kloge Kragefugle - Sussie Pagh - Bog

Nordens Kloge Kragefugle - Sussie Pagh - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,15 MB
FILNAVN
Nordens Kloge Kragefugle - Sussie Pagh - Bog.pdf
ISBN
5625762989282

BESKRIVELSE

none

299,95 DKK. Vi kender dem som krager, skader, alliker og ravne. De seneste par år har hjerneforskere kastet deres kærlighed på kragefuglene.

title = "Nordens kloge kragefugle", author = "Sussie Pagh" Sussie Pagh, biolog og seniorforsker ved Aalborg Universitet, har skrevet bogen "Nordens klogeste kragefugle." I den forklarer hun hvordan kragefugle fx flytter deres Det tyder på, at kragefugle kan tage en andens perspektiv, hvilket regnes for en af de højst udviklede sociale evner, fortæller Pagh. Kragefugle (Corvidae) er en familie af fugle, der omfatter omkring 130 arter fordelt på 21 slægter. Kragefuglene er de største blandt spurvefuglene og regnes ofte for at være blandt de mest intelligente fugle. Nordens kloge kragefugle.

RELATEREDE BØGER