Puma - Pædagogisk Udredningsmateriale Til Akt- Og Specialundervisning - René Kristensen - Bog

Puma - Pædagogisk Udredningsmateriale Til Akt- Og Specialundervisning - René Kristensen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,76 MB
FILNAVN
Puma - Pædagogisk Udredningsmateriale Til Akt- Og Specialundervisning - René Kristensen - Bog.pdf
ISBN
7739863980903

BESKRIVELSE

none

Hvordan tænkes det teoretisk pædagogiske i relation til institution, magt og modernitet presset af ydelseskrav og krav til medborgerskab, etik, myndighed etc.? Bogen er skrevet til såvel professionsuddannelser som til bachelor- og kandidatuddannelser på universitetsniveau, men kan desuden benyttes som overbliksskabende introduktion til pædagogisk psykologi blandt undervisere og udøvende praktikere. ...more. Denne mulighed findes også i pædagogisk assistent.

Opsamling og generalisering. PUMA-cd'en bag i bogen indeholder 35 opgaver... PUMA cd-en bag i bogen indeholder 35 opgaver, samarbejdsformer og skemaer til det konkrete arbejde med eleverne.

RELATEREDE BØGER