Skriveraketten, Elevhæfte - Elsebeth Otzen - Bog

Skriveraketten, Elevhæfte - Elsebeth Otzen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,9 MB
FILNAVN
Skriveraketten, Elevhæfte - Elsebeth Otzen - Bog.pdf
ISBN
3579114444797

BESKRIVELSE

none

Med At skrive foreligger der nu en moderne skrivebog til undervisningen i dansk som andetsprog. Bogen er fyldt med opgaver, som øver kursisterne i at forbedre... Bogen beskriver den normale og den afvigende læse-, stave- og skriveudvikling og diskuterer sammenhængen mellem læse- og skriveudvikling i begynderundervisningen ud fra spørgsmål om Bag om raketterne.

Elevarkene tager udgangspunkt i hæftets opgaver og udfyldes i fællesskab af læreren og eleven. Skriveraketten består af et elevhæfte og en lærerbog. Indhold Skriveraketten, lærerbog indeholder en uddybning af teorien bag evalueringsmaterialet og en oversigt over de fem skriveudviklingsfaser. Skriveraketten, elevhæfte.

RELATEREDE BØGER