Fanden - Karoline Hedegaard Brander - Bog

Fanden - Karoline Hedegaard Brander - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,26 MB
FILNAVN
Fanden - Karoline Hedegaard Brander - Bog.pdf
ISBN
5939802450331

BESKRIVELSE

Med novellesamlingen "Fanden" har Karoline H. Brandert skabt et værk, hvor almindelige hverdagssituationer får lov at folde sig ud til den bitre ende. Hvor hverdagskvalerne tager overhånd og hvor man nemt kan drukne i at leve op til ens egne forventninger og drømme.Jeg er imponeret af hendes mod og ærlighed når hun tager læseren med der hen, hvor hammeren falder.Intet skjuler sig for hendes intense blik, og hendes evne at beskrive brandaktuelle emner i strid med banale menneskelige behov, er til at føle på. Skrevet på et sprog, som er letforståeligt og direkte, men aldrig mangler finesse.Det er befriende at møde en forfatter, som tør at tage kampen op mod livets genstridigheder uden at tabe sig selv.

Connie Hedegaard er dansk folketingspolitiker fra Det Konservative Folkeparti, og siden 2007 har hun været Klima- og Energiminister. Mellem 2004-2007 var hun Miljøminister.

Det, Joakim skriver. "Ligesom der ligger en kosmisk arrogance i forestillingen om, at netop vi, her i 2020, skulle have fundet de fuldendte kriterier for vurdering af fortidens koryfæer, er det et håbløst vildspor (...) at der slet ikke må ryddes ud i... Hedegaard, Artmind | Jeg er billedkunstner og underviser i tegning og maling.

RELATEREDE BØGER