På En Øde Ø - Helena Bross - Bog

På En Øde Ø - Helena Bross - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,7 MB
FILNAVN
På En Øde Ø - Helena Bross - Bog.pdf
ISBN
7869977037002

BESKRIVELSE

none

se at komme væk (Hellere se at komme væk) To øjne, som flammende bål (Så pas på) Du brænder ned på det sted, du så hun lå En sjæl, som glødende kul (Det gør ondt) At lege med ilden, men det føles bare så fucking cool Som en sailor på en åben sø Der ikk'... Altså bortset fra at han var strandet på en øde ø, og at han var sulten, og ensom, og han havde vist nok tisset lidt i bukserne, og det var faktisk også lidt kedeligt sådan at være strandet, men ellers var dagen god nok. Bo Bob sad lidt i sine egne tanker og tænkte over hvordan han i grunden var havnet der. Susanne Graae På en øde ø.

På en øde øy - sidottu, Norja, 2017. Regn, blæst og en oversvømmet Varde Å har efterladt hel familie på en kunstig øde ø. Familiens ejendom er omringet af vand.

RELATEREDE BØGER