Mørkeræd #1: Krathulhu - Carina Evytt - Bog

Mørkeræd #1: Krathulhu - Carina Evytt - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,86 MB
FILNAVN
Mørkeræd #1: Krathulhu - Carina Evytt - Bog.pdf
ISBN
7922592848285

BESKRIVELSE

none

\\nog vild med Freja.\\nEn dag ser han en gammel bog om varulve\\nhos sin fætter, Markus, der dog ikke\\nvil lade ham læse i den.\\nOm natten følger Emil efter Markus ud i skoven\\nog opdager at varulve faktisk eksisterer ...\\n \\nMørkeræd-serien er for alle børn og unge der godt kan lide at gyse.\\n Jeg er 17 år og stadig mørkeræd - men heldigvis ikke så meget længere. Men dengang det begyndte var i 8-10 års alderen og jeg sov også med lys tændt også havde jeg en harry potter plakat hængt op, og jeg forstillede mig at de ville beskytte mig, hvis der kom nogle eller sådan noget. Mørkeræd-serien er for alle børn og unge der godt kan lide at gyse.

Af Carina Evytt (2019) Fantasy. Hvornår er man for stor til at være mørkeræd? Kan andre se på én at man er genert? Hvordan føles det i kroppen at være misundelig? Har alle mennesker... Så er der kommet en 2 i serien Mørkeræd af Carina Evytt, og den er lige så sjov og uhyggelig som bog nr. 1 Mørkeræd - Krathulhu.

RELATEREDE BØGER