Sortesø - Morten Dürr - Bog

Sortesø - Morten Dürr - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,80 MB
FILNAVN
Sortesø - Morten Dürr - Bog.pdf
ISBN
2750271494790

BESKRIVELSE

none

De seks romaner er skrevet af Morten Dürr og Dorthe de Neergaard. Vil du se, hvordan en tegneserie bliver til?Vi laver i øjeblikket tegneserien "Hviskeleg". Manuskript og skitser er blevet gennemgået - mange gange - nu tegner Sofie Louise Dam bogen færdig, hvilket omfatter en række overvejelser hvad angår tegnestil, karakterdesign, farvelægning og mere.

Det er en historie om krigens rædsler fortalt i børnehøjde. Morten Dürr fortæller, at fortællingerne i Sortesø tager udgangspunkt i hans vandreture i de store skånske skove og mødet med steder, hvor fortidens mennesker har sat deres spor i naturen i form af stendiger, en kalkgrotte, øen som var en helle i krige og endelig en galgeeg, hvor snaphanerne blev hængt. Få Sortesø af Morten Dürr som bog på dansk - 9788792789570 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Bog Sortesø Af Morten Dürr ( 2019) Lån på biblioteket.

RELATEREDE BØGER