A.I - Torben Pedersen - Bog

A.I - Torben Pedersen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,18 MB
FILNAVN
A.I - Torben Pedersen - Bog.pdf
ISBN
4530886002429

BESKRIVELSE

none

Den 67-årige Torben Træsko og hans kone og to døtre holder familiemøde hver mandag, hvor forretningen drøftes. Dansk erhvervslivs placering i globaliseringen (Bog, Hæftet, Dansk) Af: Torben Pedersen Da Multinationale selskaber er langt hen ad vejen bærere af den globale udvikling, hvorfor deres strategier har en meget stor betydning for, hvordan... A.I. af Torben Pedersen 03/06/2020, Bech's Books.

Det er en speciel fornemmelse at sidde med det trykte eksemplar af noget, der blot startede som nogle løse tanker i hovedet og selvom projektet denne gang ikke var så monumentalt, som min debutbog, var resultatet ikke mindre ... A.I. - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser (opdateret i dag) fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Torben Pedersen skriver godt og fantasifuldt.

RELATEREDE BØGER