Lov Om Behandling Af Personoplysninger - Korfits Nielsen - Bog

Lov Om Behandling Af Personoplysninger - Korfits Nielsen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,14 MB
FILNAVN
Lov Om Behandling Af Personoplysninger - Korfits Nielsen - Bog.pdf
ISBN
5801311765393

BESKRIVELSE

none

Vi må desuden behandle oplysninger om... Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os på [email protected] eller tlf. o Hvidvaskloven o Lov om Finansiel virksomhed o Bogføringsloven o Skatteindberetningsloven o Kreditaftaleloven o Betalingsloven o CPR-loven o... Læs vores information om behandling af personoplysninger, vilkår for brug af website og information om behandling af cookies og personoplysninger på vores websites etc.

Vi behandler personoplysninger om dig for at kunne betjene og rådgive dig, for at overholde vores aftaler med dig, for at beskytte dig og banken mod bedrageri og for at leve op til de krav i lovgivningen, som vi er... Følsomme personoplysninger skal behandles forskellige afhængig af, hvilken kategori de tilhører under følsomme personoplysninger. Behandling uden samtykke kan ske under visse kriterier, fx.

RELATEREDE BØGER