Vores Børn: Dit Barns Søvn - Bog

Vores Børn: Dit Barns Søvn - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,97 MB
FILNAVN
Vores Børn: Dit Barns Søvn - Bog.pdf
ISBN
5108651596587

BESKRIVELSE

none

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. - Alt efter dit barns alder kan for lidt søvn resultere i irritabilitet (dit lille barn bliver "pjevset"), større børn kan få koncentrationsbesvær, dårligt humør og nedsat indlæring. Men hvordan sikrer man så, at ens barn får en god søvnrytme? Først og fremmest handler det om faste rytmer og regelmæssighed... Vores historier sætter dit barn i centrum ved at give det hovedrollen hver gang sammen med Vilter Ørngot.

At blive puttet på samme tid og samme måde hver dag - også i weekender og ferier - er vigtigt for, at dit barn kan falde i søvn og sove godt... Den dybe søvn tjener til at opbygge vores fysik og immunforsvar. For børns vedkommende er den dybe søvn også det tidspunkt, hvor den højeste andel af væksthormon udskilles i Dit barn får altså ny grobund til at vokse, mens det sover tungt.

RELATEREDE BØGER