Krop Og Ånd - Og Meningen Med Livet - Bente Klarlund Pedersen - Bog

Krop Og Ånd - Og Meningen Med Livet - Bente Klarlund Pedersen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,15 MB
FILNAVN
Krop Og Ånd - Og Meningen Med Livet - Bente Klarlund Pedersen - Bog.pdf
ISBN
9402809214108

BESKRIVELSE

En interessant læseoplevelse, fordi den megen krops- og sundhedsdyrkelse gøres til emne for en diskussion. Er vi blevet for fiksereret på, at livskvalitet og sundhed alene er afhængig af kontrol over kroppen?Og overser vi derved, at livet også skal have et åndeligt indhold, for at kunne kaldes et godt liv?

Bente Klarlund og Mikkel Wold: Krop og ånd og meningen med livet. 24.70 €. I Krop og ånd - og meningen med livet udveksler læge Bente Klarlund Pedersen og præst Mikkel Wold meninger og holdninger om store emner som Sundhed og etik, Den ubarmhjertige sundhedsfokusering, Sport og religion, Frihed og lighed, Stress, Hvad er det værste, der kan... Bente Klarlund Pedersen.

Exercise and the immune system: regulation, integration, and adaptation. BK Pedersen, L Hoffman-Goetz.

RELATEREDE BØGER