Jumbobog Tema - Sportsstjerner - Disney - Tegneserie

Jumbobog Tema - Sportsstjerner - Disney - Tegneserie - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,71 MB
FILNAVN
Jumbobog Tema - Sportsstjerner - Disney - Tegneserie.pdf
ISBN
7253285877838

BESKRIVELSE

Pakken var ikke pakket godt nok ind, så pga regnvejr ankom bogen krøllet og havde taget skade. Ved kontakt til kundeservice fik jeg tilbuddet om at kunne returnere den eller en 30 kr reduktion i pris (produktet koster 90kr). Jeg valgte det sidste, da jeg ikke orkede bøvl med returnering.Jeg må dog indrømme at jeg ville forvente at man enten gav alle penge tilbage eller sendte en ny uden beregning. Så dårlig service herfra og obs på ikke at bestille denne slags bøger i regnvejr

Stoffet består hovedsageligt af italiensk-producerede serier, men enkelte serier er produceret af danske forfattere og tegnere for danske Egmont Creative, bl.a. en ny serie historier med den italienske superhelt, Stålanden. Jumbobog Tema.

Disney Cruise Line. Tax Strategy Statement. About Us.

RELATEREDE BØGER