Opfindelser, Strikkede Huer Og En Dum Kat - Rasmus Bregnhøi - Bog

Opfindelser, Strikkede Huer Og En Dum Kat - Rasmus Bregnhøi - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,88 MB
FILNAVN
Opfindelser, Strikkede Huer Og En Dum Kat - Rasmus Bregnhøi - Bog.pdf
ISBN
2323000265183

BESKRIVELSE

Jeg vil gerne handle der igen. God service men bestilte to bøger som stod var på lager og fik den ene hurtigt men den anden fik jeg aldrig og endte med At købe en anden gave men fik så bare annulleret ordren uden problemer

Bemærk: Der er hæklet med en enkelt tråd til hatten med de 2 pomponer og dobbelttråd til nissehuen. Hvis du ikke ønsker at arbejde med dobbelttråd, kan du erstatte med et tykkere garn. Degnen? En der lærer børn og unge trosbekendelsen og andre kirkelige ting man skal kunne.

Ved at matche hue, vanter og tørklæde opnår du en fuldendt påklædning, som ser stilfuld og gennemført ud. Derudover har du naturligvis også mulighed for at sammensætte forskellige mønstre... 3 hæklede huer + butterfly - 2 strikkede huer - 2 strikkede tørklæder.

RELATEREDE BØGER