Dannelse I Vor Tid - Bernt Gustavsson - Bog

Dannelse I Vor Tid - Bernt Gustavsson - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,55 MB
FILNAVN
Dannelse I Vor Tid - Bernt Gustavsson - Bog.pdf
ISBN
5786910054740

BESKRIVELSE

none

Hvilken fortaler for dannelse? Fortaler for dannelse der mener "[...] til skole hører oplysning om den tilværelse vi har med og mod hinanden, oplysning om samfundets indretning og historiens gang, om naturen vi er indfældet i med vort åndedræt og stofskifte, om universet vi er... Forskningsgruppen Kultur og dannelse arbeider med problemstillinger knyttet til samspillet mellom kultur og dannelse i barnehage, skole og det øvrige samfunnet. Felles for disse fagområdene er en historisk, kritisk og analytisk forskningsmetodikk.

Klim, 1998. Hellesnes, Jon: Tilpasningsdannelse, socialiseringen og de materielle ordninger. Gustavsson, Bernt (2003): Bildning i vår tid : Om bildningens möjligheter och villkor i det moderna samhället.

RELATEREDE BØGER