At Navigere I Ukendt Terræn - Birgitte Refslund Sørensen - Bog

At Navigere I Ukendt Terræn - Birgitte Refslund Sørensen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,40 MB
FILNAVN
At Navigere I Ukendt Terræn - Birgitte Refslund Sørensen - Bog.pdf
ISBN
4611342096978

BESKRIVELSE

Anmeldelse af bogen ”At navigere i ukendt terræn” -En inspirerende og informativ bog der udspringer af foreningen VELKOMMEN HJEMs arbejde for og med veteraner, og andre der ønsker et karriereskift. Forsiden af bogen illustrerer tydeligt bogens budskab - at komme fra et kendt og trygt område og står foran spørgsmålet - hvilken vej skal jeg gå, hvilke kompetencer har jeg, og hvordan finder jeg mit mål og når derhen.Bogens 1. del henvender sig til virksomheder på det civile marked, jobcentre og andre professionelle. Bogens 2. del henvender sig til veteraner og andre, der ønsker et karriereskift. Dog er bogens 2. del spændende og informativ, og også andre kan med fordel det civile marked, jobcentre og andre professionelle kan have gavn af at læse den.Bogen beskriver:1. Udviklingen og den forventede udvikling af arbejdsmarkedet.2. De vanskeligheder, der kan opstå, når en veteran ønsker at komme på det civile arbejdsmarked. Stillinger og jobfunktioner er ofte specielle. Det gælder om at kunne nedbryde myter både hos arbejdsgivere på det civile arbejdsmarked og hos veteranerne selv. Ofte søger veteraner snævert, enten fordi de søger indenfor brancher, der minder om forsvaret eller på grund af manglende viden om deres kompetencers relevans indenfor andre brancher. Det drejer sig om, at få oversat begreber fra militært til civilt sprog, bogen giver eksempler herpå.Veteraners ritualer, kompetencer, adfærdsmønstre og sprog bliver med et slag ubrugelige, når de træder ud i det civile liv. Soldater og også civile, der bliver arbejdsløse, gennemgår en identitetskrise, derfor skal man der tages hensyn til de 3 faser, der skal til, for at bygge en ny identitet op.Del 2 giver indsigt i mange sider af veteranen, derfor synes del 2 ligeså vigtig som del 1 lige meget, om man er jobcenter, anden professionel eller veteran. Der findes i del 2 oplysninger og beskrivelser som man som professionel på det civile arbejdsmarked kan gøre brug af, bl.a. hjælp til at finde kernekompetencer.Der gives i bogen tips til, hvor veteraner og andre kan finde relevante jobs og hjælp til jobsamtaler. Bogen har en overskuelig inddeling og har sigende overskrifter.Efter nogle af kapitlerne findes huskebokse, som opsummerer hovedelementer af et kapitel.En bog der er brugbar for alle: • dem der arbejder med veteraner• dem der arbejder med personer der ønsker at skifte karriere• dem der ønsker at få tips til at skrive en ansøgning og hjælp til jobsamtalenEn god, faglig bog med mange tips og vejledninger.

Mellem mennesker. Bøger af Birgitte Refslund Sørensen.

Would you like to see only ebooks? Are you sure you want to remove Birgitte Refslund Sørensen from your list? Birgitte Refslund Sørensen's research while affiliated with IT University of Copenhagen and other places. Rissman, Hannah John-Kamen, Ed Skrein, Margaret John, Ross Mullan, Ian Whyte, Ralph Ineson, Charlotte Hope, Elizabeth Webster, Nonso Anozie, Ian Hanmore, Steven Cole, Roger Ashton-Griffiths, Eros Vlahos, DeObia Oparei, Ian Gelder, Essie Davis, Bart the Bear II, Lucian Msamati, Birgitte Hjort... Birgitte Refslund Srensen is the author of Civil-Military Entanglements (0.0 avg rating, 0 ratings, 0 reviews) and Relocated Lives (0.0 avg rating, 0 rat... Discover new books on Goodreads.

RELATEREDE BØGER