Jeg Kan Ikke Huske - Peter Adolphsen - Bog

Jeg Kan Ikke Huske - Peter Adolphsen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,68 MB
FILNAVN
Jeg Kan Ikke Huske - Peter Adolphsen - Bog.pdf
ISBN
8923995713146

BESKRIVELSE

none

Jeg kan ikke huske pdf completo My Book of Inspirational Quotes Micro Economics in Context (Cram101 Textbook Outlines - Textbook NO... "Jeg kan ikke huske" fra 2018 adskiller sig fra Peter Adolphsens tidligere bøger ved at være mere personlig, men minder Bogen består af små kortprosatekster, der alle begynder med sætningen: "Jeg kan ikke huske", så hele værket bliver en slags katalog over Adolphsens forglemmelser. Jeg kan ikke huske. Peter Adolphsen (Nidottu).

Bogens kortere og længere passager aftegner prikker af erindret stof spredt rundt i glemslens mørke, og disse prikker kan så forbindes og afsløre et grynet billede af en... Peter Adolphsen har skrevet en bog, om alt det han ikke kan huske. Den er overraskende lang.

RELATEREDE BØGER