Motivation - Den Overraskende Sandhed Om Hvad Der Motiverer Os - Daniel H. Pink - Bog

Motivation - Den Overraskende Sandhed Om Hvad Der Motiverer Os - Daniel H. Pink - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,26 MB
FILNAVN
Motivation - Den Overraskende Sandhed Om Hvad Der Motiverer Os - Daniel H. Pink - Bog.pdf
ISBN
9171341643685

BESKRIVELSE

none

Pink trækker på fire årtiers videnskabelig forskning i motivation, når han afslører, hvad der motiverer os - og hvordan vi kan bruge I bogen Motivation giver han kloge og overraskende teknikker til at starte med. I hans undersøgelser og forskning om motivation taler han om tre "sande"... Forget everything you thought you knew about how to motivate people - at work, at school, at home.

Pink File Name : Motivation - Den overraskende sandhed om hvad der motiverer os.pdf File Size : 1.34 MB. You must create a free account to read online the book. Karriereanalytiker Dan Pink undersøger puslespillet bag motivation, og begynder med et faktum som adfærdsforskere ved, men de fleste ledere ikke gør: Traditionelle belønninger er ikke altid så effektive som vi tror. Daniel H.

RELATEREDE BØGER