Buddhas Veje - Peter Elsass - Bog

Buddhas Veje - Peter Elsass - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,42 MB
FILNAVN
Buddhas Veje - Peter Elsass - Bog.pdf
ISBN
3279087618456

BESKRIVELSE

Forfatteren, prof. Peter Elsas, er ude i et ærinde, som han ved alt for lidt om. Hans konklusioner om buddhismen bærer præg af, at han ikke har praktiseret buddhismen men udelukkende studeret det som et interessefelt til brug inden for psykologi. Det er tydeligt, at han ikke har erfaring med de buddhistiske belæringer, da der er alt for mange faktuelle fejl omkring emnet. Bogen kan ikke anbefales som andet end underholdning. Praktiserende buddhister vil på ingen måde kunne tage bogen seriøst.

Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner - skrevet Jobs Bog fra Det Gamle Testamente spiller en central rolle i Anders Thomas Jensens komediesucces Adams æbler. Denne bog er for dig, der gerne vil gå ned i vægt på en hold-bar måde. Den er en selvhjælpsguide, som du kan bruge alene eller sammen med andre − eventuelt med støtte fra en profes-sionel vejleder.

During the Buddha's early enlightenment, he encountered an Indian ascetic... Buddha, ærestittel som ble gitt den indiske prinsen Siddhattha Gotama, buddhismens stifter, etter hans oppvåkning (bodhi). Buddha (med stor forbokstav) referer her til Siddhattha Gotama, som av buddhistiske tradisjoner regnes som én i en undelig rekke buddhaer. Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier.

RELATEREDE BØGER