Ledelse Og Samskabelse I Den Offentlige Sektor - Morten Kusk Fogsgaard - Bog

Ledelse Og Samskabelse I Den Offentlige Sektor - Morten Kusk Fogsgaard - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,56 MB
FILNAVN
Ledelse Og Samskabelse I Den Offentlige Sektor - Morten Kusk Fogsgaard - Bog.pdf
ISBN
1652315676164

BESKRIVELSE

none

Nye dagsordener med fokus på innovation Igangværende forskningsprojekter spænder fra politisk ledelse over grøn omstilling til strategisk omstilling til samskabelse i den offentlige sektor. En offentlig sektor i endring retter seg mot ledere og mellomledere i offentlig sektor som ønsker å utvikle sin praktiske og teoretiske kunnskap om offentlige reformer og utviklingstrekk, og utvikle sin kompetanse i å lede utviklingsarbeid i offentlig sektor. Emnet En offentlig sektor i endringer todelt og... Ledelse er blevet en følelsesdisciplin, og evnen til at forstå og regulere følelser i sig selv og andre er blevet en eftertragtet ledelseskompetence.

Dag Ingvar Jacobsen er professor ved Universitetet i Agder, og er... Dette er Studienets eksempelbesvarelse af delopgave B, "Køn, arbejdsmarkedet og den offentlige sektor", fra eksamenssættet "Køn og krise", der blev stillet i Samfundsfag A på STX d. 30.

RELATEREDE BØGER