Tunu - Kim Leine - Bog

Tunu - Kim Leine - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,69 MB
FILNAVN
Tunu - Kim Leine - Bog.pdf
ISBN
8020474210142

BESKRIVELSE

none

Go ... Om Kim Leine Bøger Efter udgivelsen af "Kalak" i 2007, har han bl.a. udgivet "Valdemarsdag", "Tunu" og "Profeterne i Evighedsfjorden", som han bl.a.

I Tunu, der betyder bagside/ryg på østgrønlandsk giver Kim Leine et portræt af et års begivenheder i et lille grønlandsk samfund, der altid er tæt ... Kim Leine er en dansk-norsk forfatter og vinder af både De Gyldne Laurbær og Nordisk Råds Litteraturpris. Find Kim Leines fabelagtige bøger og køb dem til landets absolut laveste pris hos Plusbog.dk Tunu: roman, Paperback - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 10 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Dansk, Kim Leine, Paperback, 2010-11-10 Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til ... Tunu - Grønlandsk suite - Paperback, Anden, genre: anden kategori, Tunu - Grønlandsk suite I Tunu , der betyder bagside/ryg på østgrønlandsk giver Kim Leine et portræt af et års begivenheder i et lille grønlandsk samfund, der altid er tæt på livets ekstremer: naturen og døden - og livsintensiteten. Beskrivelse.

RELATEREDE BØGER