Stress Er Også Dit Eget Ansvar - Rikke Maj Thauer - Bog

Stress Er Også Dit Eget Ansvar - Rikke Maj Thauer - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,50 MB
FILNAVN
Stress Er Også Dit Eget Ansvar - Rikke Maj Thauer - Bog.pdf
ISBN
5907483365661

BESKRIVELSE

Godt skrevet, let forståelig og giver stof til eftertanke.

Din kronik skal indeholde en redegørelse for Mange unge lider af stress og andre psykiske problemer. 68 % af de 15-årige viste i 2010 mindst ét... "Sådan var det også, inden jeg blev syg," siger Rikke og fortæller, at hendes liv i store træk forløb ganske gnidningsfrit, indtil det pludselig gik helt galt.

Som studerende kan de negative virkninger af akademisk stress føre til mange forskellige slags problemer og endda potentielt ødelægge dit mål om at fuldføre dine studier. STRESS EKSPERT RIKKE MAJ THAUER Tlf. 1 Førstehjælp til dit arbejdsliv Skab arbejdsglæde på jobbet uden stress Viden om og håndtér stress Positiv psykologi Trivsel 1 Formålet med vores stresspolitik er at sikre: At stress er et problem vi alle har ansvar for at løse At forebygge stress At vi... Rikke Rasmussen er clairvoyant med egen virksomhed.

RELATEREDE BØGER