Farvel, Kære Sofa - Majbritte Ulrikkeholm - Bog

Farvel, Kære Sofa - Majbritte Ulrikkeholm - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,69 MB
FILNAVN
Farvel, Kære Sofa - Majbritte Ulrikkeholm - Bog.pdf
ISBN
6837948876346

BESKRIVELSE

Dejlig nærværende bog, med fokus på de små ting i livet og den vigtige; selvkærlighed, der er forudsætningen for at passe på sig selv gennem de udfordringer, livet også byder på.Jeg nød den og følte mig mødt.

Bøger af Majbritte Ulrikkeholm. Tilføj til ønskeliste. MAJBRITTE ULRIKKEHOLM - Skriv fra sjælenhttps Majbritte Ulrikkeholm fortæller, hvad hun vil give videre med bogen 'Skriv fra sjælen - og tag på eventyr med de svære følelser'.

Med en psykisk syg og utilregnelig mor var barndommens jul noget, den nu 54-årige sanger, sangskriver, forfatter og underviser Majbritte Ulrikkeholm frygtede. Majbritte Ulrikkeholm fortæller om sin bog Rom, min elskede. Indslag fra TV2 Lounge. Majbritte Ulrikkeholm.

RELATEREDE BØGER