Abc - Knud Romer - Bog

Abc - Knud Romer - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,64 MB
FILNAVN
Abc - Knud Romer - Bog.pdf
ISBN
7612926713129

BESKRIVELSE

Rigtigt flot produkt

Husk at lade håret gro, så uglerne har et sted at bo." Denne smukke ABC på vers af Knud Romer og illustreret af et kæmpeværk af John Kørner genskaber 29 helstøbte værker, hvor Knud Romers tekst på en og samme tid samler værket ... Knud Romers billedbog er en anderledes ABC med fortryllende og finurlige rim og illustrationer. Hvert bogstav repræsenterer sit eget dyr i et rim og en smuk illustration af John Kørner.

billige ting til salg. Knud Romers ABC - et musikalsk dansealfabet Lad sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der med udgangspunkt i Knud Romers bidende og poetiske bogstavsfabler rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans. Uddannelse og beskæftigelse. Knud Romer blev student fra Nykøbing Katedralskole.Romer har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet, men uden at afslutte uddannelsen..

RELATEREDE BØGER