White Girl 2 - Christina Hagen - Bog

White Girl 2 - Christina Hagen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,23 MB
FILNAVN
White Girl 2 - Christina Hagen - Bog.pdf
ISBN
7028036266074

BESKRIVELSE

none

Christina Hagen orkestrerer sin opfindelse med en virkelig fin sans både for sproglig økonomi (kun et par gange går teksterne i tomgang, det mærker man straks) og for den indbyggede komik. "White Girl", s. 9.

White girl 2 er en samling bidende skarpe tekster om de fordomme og den afmagt og vrede, der opstår i mødet mellem kulturer, når hvide turister rejser ud... White girl 2 er en samling bidende skarpe tekster om de fordomme og den afmagt og vrede, der opstår i mødet mellem kulturer, når hvide turister rejser ud Christina Hagen er fantastisk skarp. Hendes poesi er kritisk, humoristisk og rammer lige i øjet! Hun formår at forvandle facebook opdateringer til en... Christina Hagen: White Girl.

RELATEREDE BØGER