Bjarne Corydon Og Nødvendighedens Politik - Mikael Busch - Bog

Bjarne Corydon Og Nødvendighedens Politik - Mikael Busch - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,66 MB
FILNAVN
Bjarne Corydon Og Nødvendighedens Politik - Mikael Busch - Bog.pdf
ISBN
3365417559443

BESKRIVELSE

Bjarne Corydon er en velbegaver mønsterbryder som udmærker sig ved at bryde igennem de forskellige barrierer på vej til toppen i Dansk politik.Danske vælgere har meget forskellige syn på de opnåede resultater, men mest kendt er han for salget af DONG til Goldman Sachs og "Normaliseringen" af den danske lærerstand.

Underforstået at han i en eller anden forstand havde givet op og lod sin politik diktere af eksterne forhold. Men ifølge eget udsagn har han aldrig selv talt om "nødvendighedens politik". Mikael Buschs bog om Bjarne Corydon er ikke en politisk biografi.

S og V har ikke flertal, så der skal alligevel et tredje parti med. Jeg kan godt være meget skeptisk over for, at de... Mikael Busch is on Facebook.

RELATEREDE BØGER