Astas Skygge - Eva Tind - Bog

Astas Skygge - Eva Tind - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,48 MB
FILNAVN
Astas Skygge - Eva Tind - Bog.pdf
ISBN
3922682914860

BESKRIVELSE

Genial måde at få en af Danmarks verdensstjerner belyst på. Eva skriver levende og fængende Og Asta - med humor. Hvad får en mor til at forlade sit barn? Mange stjerner herfra

Fortalt i forskellige spor og med en vekslen mellem nutid og fortid, mellem Evas og Astas stemmer og noter, mellem indre dialoger og en ydre dokumentarisk virkelighed, er bogen altså et dobbeltportræt af to stærke kvinder. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Astas skygge af Eva Tind Kristensen - bogen har fået vurderingen 67 ud af 100 Som forfatter har Eva Tind en særegen evne til skabe værker, der har en iboende og naturlig æstetik, og dette er også tilfældet med 'Astas skygge'. Det er et uhyre vellykket værk, der er skabt og formet på sine helt egne præmisser og med stor respekt for såvel Asta Nielsen som for alle andre implicerede.

Ydermere konstaterer Eva Tind, at Asta Nielsen havde fødselsdag den 11. september - samme dag som Evas egen mor, der - rent tilfældigt - også hedder Asta ... Astas skygge er et litterært og personligt portræt af Asta Nielsen, som fødtes i fattigdom, steg til berømmelsens tinder og døde i ensomhed.

RELATEREDE BØGER