Platon. Bind 2 - Platon - Bog

Platon. Bind 2 - Platon - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,60 MB
FILNAVN
Platon. Bind 2 - Platon - Bog.pdf
ISBN
1104696578302

BESKRIVELSE

none

Bindet indledes med et essay om forholdet mellem såkaldte falske og ægte Platondialoger og afsluttes med geografiske kort over den verden, dialogerne foregår i, samt et register over de personer, som optræder i teksterne. ' Platon. Bind 1 ' af Platon.

Så central, at man har kunnet beskrive hele den efterfølgende europæiske filosofi som en »lang række ... Platon - værk og virkning - Indbundet, Anden, emne: anden kategori, Platon - værk og virkning "Platon - værk og virkning" er et supplementsbind til udgivelsen af Platons samlede værker i seks bind. Platon er en af de væsentligste skikkelser i europæisk åndsliv og hans indflydelse har stort set været konstant fra antikken til i dag. Platon - værk og virkning - Indbundet, Anden, emne: anden kategori, Platon - værk og virkning "Platon - værk og virkning" er et supplementsbind til udgivelsen af Platons samlede værker i seks bind.

RELATEREDE BØGER