Pondus: Sol, Sommer ... Og Bold! - Frode Øverli - Tegneserie

Pondus: Sol, Sommer ... Og Bold! - Frode Øverli - Tegneserie - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,45 MB
FILNAVN
Pondus: Sol, Sommer ... Og Bold! - Frode Øverli - Tegneserie.pdf
ISBN
8353924647090

BESKRIVELSE

Ja det gør jeg også, mærkeligt at jeg ikke har fået besked om at det er sendt til mig idag, udgivelsesdatoen er jo imorgen ??

VANSKELIG: Det krever både timing og en god idé å lage en rutere, sier Øverli. Frode Øverli er en norsk tegneserieskaper og illustratør, best kjent for stripeserien Pondus som han startet i 1995, og som publiseres i 76 papiraviser og 22 nettsteder i Norge Da hadde det ikke vært en norsk tegneserie i de største avisene siden Bjørn Morisses Glåmrik mistet plassen i Dagbladet i 1979. Originaltegningen av Pondus-stripen om Gud, Jesus og Champions League-finalen i Istanbul i 2005 ble søndag solgt for 100.000 kroner, skriver Dagens Næringsliv. Stripen er utstilt på en tegneserieutstilling på Oscarsborg festning utenfor Drøbak.

Det begynner å snø og alle vennene kommer med sleder. Alle leker og har det gøy, og til slutt har de en akekonkurranse. Med tiden er Pondus tegneserien blitt en suksess, og den selger mot hundre tusen eksemplarer hver måned.

RELATEREDE BØGER