Overrask Med Græskar - Søren Staun Petersen - Bog

Overrask Med Græskar - Søren Staun Petersen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,11 MB
FILNAVN
Overrask Med Græskar - Søren Staun Petersen - Bog.pdf
ISBN
8720750196445

BESKRIVELSE

Er rigtig flot udformet og nogle flotte billeder. Opskrifterne er lette og overskuelige at gå til alle kan være med. Imponeret over, hvor hurtigt bogen var her. Tror blot der gik 2 dage.Har græskar i haven, så det er med at få inspiration til brugen af dem. Den er den mest dekorative af alle grønsager. Næste år tror jeg, jeg skal have flere sorter. Der er nævnt nogle andre i bogen

Er igang med at skille en tekst ad for at sætte helt rigtig sammen. Der tænkes, udvikles og fornyes, mens jeg stiller Traditionen tro har jeg fået lavet et årets græskar.

Søren Staun Petersen. Detaljeret information om Søren Ryge: Telefonnummer, adresse, bopæl og interessante ting i nærområdet. Se tilhørsforholdet til virksomheder, matrikelstørrelse og andre oplysninger, som kan være af interesse. Græskar dørpynt kr.

RELATEREDE BØGER