Den Kætterske Socialdemokrat - Arne Hardis - Bog

Den Kætterske Socialdemokrat - Arne Hardis - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,3 MB
FILNAVN
Den Kætterske Socialdemokrat - Arne Hardis - Bog.pdf
ISBN
4568768432607

BESKRIVELSE

Det er lærerigt at genopfriske tiden hvor regnedrengene overtog alt politik her i landet. Og hvor alle andre blev nyttige idioter.

Forfatter, journalist og redaktør Arne Hardis har med sin bog tegnet et portræt af en af det tyvende århundredes danske tidsånder og samtidig lagt en vigtig brik på plads i puslespillet om velfærdsstatens historie. Han forblev socialdemokrat, men en kættersk en af slagsen, som Weekendavisens politiske redaktør Arne Hardis siger det i den velvalgte titel på sin nye bog: Den kætterske socialdemokrat - Jørgen Dich og den herskende klasse. Jørgen Dich forlod centraladministrationen i 50'erne og blev i stedet... Arne Hardis har sat sig for at beskrive den mystiske mand, Otto Melchior, der var et trofast og loyalt medlem af kommunistparitet DKP.

Man kan kritisera Turkiet för många saker, men att kalla en demokratiskt vald ledare för diktatur är att förkasta demokratiska principer", skrev Abdirahman. Mubarik Abdirahman är en annan socialdemokrat i Malmö som hyllat... ^ "Den utraditionelle socialdemokrat trækker sig" (in Danish).

RELATEREDE BØGER