Kokkeriet - Kokkeriet - Bog

Kokkeriet - Kokkeriet - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,50 MB
FILNAVN
Kokkeriet - Kokkeriet - Bog.pdf
ISBN
4670082377962

BESKRIVELSE

Virkelig en flot og velskrevet bog. Med meget detaljeret opskrifter og meget gennemførte. Mega god inspiration for fagfolk.

Men bogen fortæller også historien om en restaurant, hvor man har valgt at smide det velkendte franske menukort over bord for at satse alt på en ny fortolkning af dansk mad. Kokkeriet (bog) af forfatteren Kokkeriet | Kogebøger | Mad, Minder og Michelinstjerner Spegesild, brændende kærlighed, skinkesalat og rødgrød. Første bog fra michelinrestauranten Kokkeriet bringer moderne fortolknin Restaurant Kokkeriet er en Dansk Michelin Restaurant som serverer sublim dansk Michelin mad rekonstrueret på bedste vis.

Mit kokkeri - en ny kogebog til børn pic. Go. Første bog fra michelinrestauranten Kokkeriet bringer moderne fortolkninger af klassiske danske retter ind i gæsternes hjem og byder på markante billeder, der vidner om et radikalt køkken.

RELATEREDE BØGER