Spis Dig Slank Efter Dit Blodsukker - Christian Bitz - Bog

Spis Dig Slank Efter Dit Blodsukker - Christian Bitz - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,75 MB
FILNAVN
Spis Dig Slank Efter Dit Blodsukker - Christian Bitz - Bog.pdf
ISBN
9394943143457

BESKRIVELSE

Princippet giver rigtig god mening - i hvert fald for mig som type 2 diabetiker. Jeg synes dog, at fx frokostopskrifterne er alt for besværlige, når man tager i betragtning, at man skal kunne slæbe det med på arbejde hver dag. Derudover mangler jeg en masse fødevarer på listen over ting, jeg må spise - både dem med protein og dem med lavt GI. Det lovede hurtige vægttab, hvis man følger bogen, lader en del tilbage at ønske. Mine kilo rasler i hvert fald EKSTREMT langsomt af. Jeg har kun tabt 2,5 kg på en måneds tid, og det på trods af, at jeg osse er begyndt at hulahoppe ½ time hver dag. Det kunne være værre, men det kunne sandelig osse være bedre. Men jeg holder fast, og forhåbentlig kommer alle de dumme ekstra kilo af til sidst - om et år eller noget i den stil. Til gengæld er mit blodsukker blevet mere stabilt, og jeg bliver sjældent lav. Jeg sulter heller ikke :)

Med en selvudløsende nål, prikker du et lille hul på f.eks. siden af en finger eller i øreflippen og overfører derefter bloddråben til en teststrimmel, som du har indsat i blodsukkermåleren. Når dit blodsukker stiger, er koncentrationen af sukker i og uden for cellen for høj.

Osta kirja Spis dig slank efter dit blodsukker (ISBN 9788740034011) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin.

RELATEREDE BØGER