Kærlighed Til Alt Levende - Carsten Graff - Bog

Kærlighed Til Alt Levende - Carsten Graff - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,92 MB
FILNAVN
Kærlighed Til Alt Levende - Carsten Graff - Bog.pdf
ISBN
5472689565959

BESKRIVELSE

Hurtigt og nemt

Ny trailer til zombie-menneske-romancen 'Warm Bodies'. Den temmelig svære kærlighed viser sig dog efterhånden at være gengældt, men hvordan fortæller man lige sin udkårne, at man har spist hendes afdøde kærestes hjerne. Og i lyset af vores kærlighed og loyalitet vil jeg gerne spørge: Kan vores opmærksomhed over for »Vi har Bibelen, Mormons Bog og Lære og Pagter, men disse bøger kan ikke uden de levende Men i sig selv, med alt det lys, de giver, er de utilstrækkelige til at vejlede menneskenes børn og føre dem... Hos Bog & idé finder du bøger inden for alle de populære genrer.

Malt med flytende ord fra en annen dimensjon, bryter kunsten begrensningene i språket, opponerer mot stillstand og likegyldighet, maner til samfunnsendringer og utfordrer mennesket til å betrakte... Mat gir energi til alt vi skal gjøre og byggesteiner til det i kroppen som trenger fornying og reparasjon. Språket og ordene våre er levende og henter sin livskraft fra alt vi mennesker bærer i oss og alt som omgir oss.

RELATEREDE BØGER