Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog

Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,31 MB
FILNAVN
Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog.pdf
ISBN
5813266048600

BESKRIVELSE

none

Det er titlen på en ny bog af norske Ulrikke Falch, kendt som Vilde i tv-serien 'Skam' - og... Sofie Frøysaa is the author of Jenteloven (3.45 avg rating, 185 ratings, 23 reviews) and Hva er litteraturvitenskap; en kort introduksjon (3.15 avg ratin... En av våre ferskeste foredragsholdere, Sofie Frøysaa har skrevet bok sammen med Ulrikke Falch og det går så det suser! Hele Norge er interessert i å høre Sofie Frøysaa snakke om JENTELOVEN - er du? Og nu har Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa skrevet den bog, de selv havde brug for, da de var 16 og usikre på sig selv og fremtiden. I Jenteloven deler de åbent og sårbart ud af deres egne erfaringer med spiseforstyrrelser, depression og tvangstanker og skriver om alt fra herskerteknikker til sociale... Bog om feminisme for unge kvinder.

'Jenteloven - feministisk førstehjælp'. Det er titlen på en ny bog af norske Ulrikke Falch, kendt som Vilde i tv-serien 'Skam' - og... Sofie Frøysaa is the author of Jenteloven (3.45 avg rating, 185 ratings, 23 reviews) and Hva er litteraturvitenskap; en kort introduksjon (3.15 avg ratin... En av våre ferskeste foredragsholdere, Sofie Frøysaa har skrevet bok sammen med Ulrikke Falch og det går så det suser! Hele Norge er interessert i å høre Sofie Frøysaa snakke om JENTELOVEN - er du? Og nu har Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa skrevet den bog, de selv havde brug for, da de var 16 og usikre på sig selv og fremtiden.

RELATEREDE BØGER