Stoner - John Williams - Bog

Stoner - John Williams - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,42 MB
FILNAVN
Stoner - John Williams - Bog.pdf
ISBN
6278141259966

BESKRIVELSE

Stoner er efter min opfattelse ikke en "helt almindelig mand". Han er helt ualmindelig - en ener - en særling - en person udenfor historien.Men bogen om han er velskrevet og fængslende.Jes

Romanen handler om det hele liv med dets mange drømme og dets mange skuffelser, hvor kun Stoners livslange kærlighed til litteraturen ikke smuldrer i mødet med virkeligheden. Først længe efter John Williams' død lykkedes det hans stilfærdige, men præcise prosa at bjergtage den litterære verden og brænde igennem på bestsellerlisterne. Romanen, der fik ham på alles læber i 2010'erne, "Stoner" (1965), er den usentimentale ... "John Williams' Stoner er mere sjælden end en god bog - det er en perfekt bog.

Han blev professor i engelsk litteratur og kreativ skrivning. John Williams debuterede som forfatter i 1948 med romanen "Nothing But the Night".

RELATEREDE BØGER