Ulysses - James Joyce - Bog

Ulysses - James Joyce - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,51 MB
FILNAVN
Ulysses - James Joyce - Bog.pdf
ISBN
7228960194214

BESKRIVELSE

Smukt udstyr! Har endnu ikke læst denne udgave men glæder mig til den nye oversættelse og især noterne.

800 sider. Ulysses er et af de helt centrale og nyskabende værker i 1900-tallets litteratur og et højdepunkt i den litterære modernisme - provokerende, morsom ... Ulysses - James Joyce - Bog ★ ★ ★ ★ ★ 3 anmeldelser - Indbinding: Indbundet Ulysses er et af de helt centrale og nyskabende værker i 1900-tallets litteratur og et højdepunkt i den litterære modernisme - provokerende, morsom, rørende og ind i mellem ganske utilgængelig.... En bog om Nora og James Joyce, 1991 Læs om forfatterskabet Forskningen i forbindelse med Joyce er især fokuseret på Ulysses, hvorom der eksisterer et hav af værker.

Denne mand er vor tids Ulysses (Odusseus). Joyce gav sin roman navn efter Homers helt, krigeren fra Troja, som krydser sig frem over Ægæerhavet på vej hjem til sit Ithaka.

RELATEREDE BØGER