Vandringer Med Et Æsel I Cevennerne - Robert Louis Stevenson - Bog

Vandringer Med Et Æsel I Cevennerne - Robert Louis Stevenson - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,14 MB
FILNAVN
Vandringer Med Et Æsel I Cevennerne - Robert Louis Stevenson - Bog.pdf
ISBN
1781735620576

BESKRIVELSE

Lilli Edl: Det var som om man selv vandrede med og det var en lise for sjælen. Til at begynde med havde jeg ondt af Modestine, om det endte godt for hende ved vi jo ikke, men jeg håber det.Godt han havde den store fåreskindspose ( en grøn pølse med blå uldkvaster - dårende skønt) og godt for ham, at Modestine kunne bære alle hans pakkenelliker. Robert L.Stevensons oplevelser af natur og mennesker og hans indsigt i stedets historiske fortid er en gave til læseren. En fortælling om det nære, den har vi helt sikkert brug for i en tid som vor. Læs den, nyd den. Lilli Edl, Snekkersten

Jekyll and Mr. Hyde (1886), and The Master of Ballantrae (1889).

Hyde (1886), and The Master of Ballantrae (1889). Stevenson's biography of Pierre-Jean de Béranger appeared. Stevenson's "emigrant" experience came in answer to the call of his future wife, American Fanny Vandegrift, who was ill though awaiting him so This poem was part of Robert Louis Stevenson's collection of poems called A Child's Garden of Verses.

RELATEREDE BØGER