Historien Om Asta - Jón Kalman Stefánsson - Bog

Historien Om Asta - Jón Kalman Stefánsson - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,60 MB
FILNAVN
Historien Om Asta - Jón Kalman Stefánsson - Bog.pdf
ISBN
4545359863984

BESKRIVELSE

Jon Kalman Stefanssons "Historien om Asta" er den bedste og smukkeste bog jeg længe har læst. Jon Kalman skriver poetisk prosa. Hans beskrivelser af landskaber, vejrlig skaber billeder, og hans beskrivelser af kvinder og mænds stærke følelser er så smukke, at man får blanke øjne. Livet er ikke let for os mennesker, og slet ikke for stolte islændinge, der måske ligner urokkelige fjelde, men som har vulkaner i deres indre.

News. Elfar Aðalsteins' Summerlight And Then Comes The Night in the works - Production / Funding - Iceland.

"Skremmende vakkert uvær. (...) Om ikke Jón Kalman Stefánsson mottar Nordisk Råds Litteraturpris for Englenes sorg, så gjør... About Jón Kalman Stefánsson: Jón moved to Keflavík when he was 12 and returned to Reykjavík in 1986 with his highschool diploma.

RELATEREDE BØGER