Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog

Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,2 MB
FILNAVN
Fuglene - Tarjei Vesaas - Bog.pdf
ISBN
1495889282975

BESKRIVELSE

I min læsekreds har vi læst Fuglene af Terjei Vesaas. Det er en meget vedkommende roman om en ung mand, Mattis, der er meget småt begavet, og hans opofrende søster. Gennem Mattis kommer en ung mand til huset, hvor han bliver som søsterens kæreste. Mattis føler sig til overs trods både søsterens og hendes kærestes omsorg for ham. Hvad det fører til må læseren selv erfare.En Mattis stifter de fleste bekendtskab med, og hvad det indebærer at have en Mattis i familien kan man få en god fornemmelse af i denne stilfærdige beskrivelse af sådan et forhold.

Da Unns mor dør, flytter Unn til bygden og bo Tarjei Vesaas (1897-1970) var en af de største norske forfattere i det tyvende århundrede, og den første nordmand som fik Nordisk Råds Litteraturpris. Romanen Fuglene fra 1957, der regnes for hans mesterværk, handler om Mattis, tusten eller tossen, ham der ikke er som de andre, men som oplever verden på en intuitiv måde hvor alting får karakter af hemmelighedsfulde tegn. Få Is-slottet af Tarjei Vesaas som bog på dansk - 9788793209473 - Bøger rummer alle sider af livet.

Romanen er skrevet i 1957, men det skal man ikke ... VÆRD AT LÆSE : Tarjei Vesaas roman Fuglene minder om Martin A. Hansens værk og handler om længslen efter det uudsigelige Den norske forfatter Tarjei Vesaas (1897-1970) skrev fra omkring 1950 og de næste 20 år nogle af de fineste romaner fra Norden i det 20.

RELATEREDE BØGER